Skip to main content

Tips van Carpsquare 2013

carpsquare2013-overzicht

Gaat u vandaag of morgen naar Carpsquare dan hebben we in ieder geval een aantal tips voor u, van zaken die we gisteren zagen, zeker de moeite waard.

 

Voerboten

Op de stand van Berns voerboten worden demonstraties gegeven met voerboten. Bijzonder is de voerboor voorzien van onderwatercamera waarmee Berns het afgelopen jaar intensief heeft getest. Het was best lastig om geen condens op de lens te krijgen maar uiteindelijk is het perfect gelukt! Wil je zeker weten dat je rig perfect ligt of ben je benieuwd of je voerstek leeg is gegeten? Neem dan een kijkje op de stand.

voerboot-onderwatercamera

Ook de stand van het Belgische Big Dropper is zeker de moeite waard. Deze heren hebben een systeem ontwikkeld waarmee dubbel gevoerd kan worden. Eerst door de laadklep onderin de boot te openen, daarna door de speciaal ontwikkelde deksel met vijzel, de zgn boiliedropper waarmee u een heel voerspoor kunt trekken. Bij deze sympathieke Belgen kunt u ook meer informatie krijgen over het karpervissen in Turkije, ze hebben er zelf allemaal gevist. 

big-dropper

Materialen

Veel nieuwe materialen voor het nieuwe seizoen zijn te vinden op de diverse stands van winkeliers, merken en groothandels. Zo kunt u bij FOX bijvoorbeeld de nieuwe FX11 molens bewonderen en op de SHIMANO stand live kennismaken met Bianca Venema en Lisette Beunders, de winnaars van de World Carp Classic 2013.

dynamite-range

Zij vertellen u graag meer over o.a. de nieuwste producten uit de dynamite range.

Ook Spro pakt uit met een schitterende stand en een compleet team met karperspecialisten evenals JRC / Pure Fishing dat vrijwel het hele karperteam aanwezig heeft. Nash fans kunnen hun hart ophalen op de Nash stand.

Visvakantie

Zelf ook een keer meedoen aan de World Carp Classic, bezoek dan de stand van CarpConnections. Hans Sissingh verteld u er graag meer over, evenals de spectaculaire groei van de vissen op JRC Lake en de andere wateren van CarpConnections

jrc-lake-stek3

De liefhebbers van Lac de Villedon waar momenteel vrijwel wekelijks 50 + ponders gevangen worden kunnen kennismaken met Bas van Klaveren van the Carpspecialist, hij kan u perfect informeren over dit water.

Karperen in Spanje? (meerval natuurlijk ook) Ga dan zeker praten met de mensen van Catfish Camp Caspe, de Sympathieke Gert en zijn zoon vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ze wonen inmiddels al 12 jaar in Spanje en kennen alle topstekken ter plekke.

Canada liefhebbers....Bob van den Meiracker van Canadian Carp Safari staat achterin de hal op carpsquare, momenteel is hij weer aan het plannen voor een trip naar het ruige en schitterend ongerepte Canada met beresterke karpers. Hij gaat zelf mee als gids en verzorger.

Verder is er te veel om om te noemen, de hele beurs ziet er verzorgd en ruim uit op de diverse stand treft u bovendien superscherpe aanbiedingen ga het zien zouden we zeggen!

Meer info over de beurs op www.carpsquare.nl