Skip to main content

Twee wereldrecords voor Warren Harrison.

Carpsquare

 Engelsman Warren Harrison is er in geslaagd om twee wereldrecords te vestigen in 1 sessie. Tijdens zijn visvakantie op Euro-Aqua Fishing in Hongarije wist de 52 jarige engelsman binnen 24 uur 2 enorme spiegelkarpers te vangen van maarliefst 42,6 en 39,5 kilogram. Een wereldrecord: grootste dubbelvangst allertijden te vangen. Even voor de liefhebbers in ponden, dat is 85,2 en 79 pond. Warren viel tijdens zijn visvakantie op Euro Aqua van de ene verbazing in de andere en de chaos was compleet toen hij in dezelfde week een "wereldrecord" schubkarper van maarliefst 40,8 kilo ving, Weer een 80 ponder. (81,6 pond)

De wereldrecordvis van bijna 46 kilo die in voorjaar 2013 op Etang la Saussaie werd gevangen is eerder dit jaar overleden.
Euro Aqua Lake, in Hongarije is het water waar deze megaschub te vangen is.

 Warren, die al meer dan 30 jaar vist was superblij met zijn vangst, de grootste dubbelvangst in 24 uur. "Ik ga vier keer per jaar vissen en ben dit jaar zeven keer geweest. Het vissen neemt mijn hele leven in beslag maar gelukkig heb ik een erg begripvolle vrouw aldus warren! "Deze karper zal groter worden, en ik ga proberen om hem volgend jaar weer te vangen maar dan boven de 100 lb dat is mijn doel."

Warren is geen onbekende in het wereldje, hij kwam ook al in het nieuws in december 2009 toen hij de grootste karper in Frankrijk ving, op dat moment de tweede grootste in de wereld.
Warren ging altijd veel naar Frankrijk tot hij Euro Aqua in Hongarije vond.

"Met die eerste vis, voelde het alsof de molen van de hengel werd gerukt en ik kon de molen niet rondkrijgen, het leek of alles vastzat door het enorme gewicht. Een half uur later slaagde hij er toch in om het net eronder te krijgen en onmiddellijk zag hij het. Het was één van de toppers van het meer.

"Ik was al in de zevende hemel maar de volgende dag ving ik er nog een en twee dagen later volgde de monster schubkarper.

Een onvergetelijke sessie voor Warren

Meer weten over Euro Aqua in Hongarije klik dan op deze link: Euro Aqua Karpervissen in Hongarije

 bron: http://www.manchestereveningnews.co.uk/