Vakantiepark Twistesee
4.1/5 Waardering (24 beoordelingen)

Omgeven door de uitgestrekte bossen en bergen van vakantiegebied Waldeck ligt bij Bad Arolsen de Twistesee, één van Duitslands schoonste meren.

Op 600 meter afstand vanaf dit meer op zo'n 10 minuutjes lopen ligt te midden van de bomen het wat hoger gelegen, autovrije vakantiepark Twistesee.

Dit is werkelijk een heerlijke plek om lekker bij te komen, voor families met of zonder kinderen en met name voor al diegenen die rust, ontspanning en afwisseling zoeken.

De mooie natuurlijke omgeving van het vakantiepark biedt u volop mogelijkheden hiertoe. Zo hoeft u voor mooie wandel- en fietstochten, zoals rondom het meer, niet ver weg. Bovendien biedt de Twistesee talrijke watersportmogelijkheden, zoals een strandbad met zandstrand met mooie ligweide, waterskiën, surfen, met bootjes varen en vissen

Contact

  • Op de kaart:

    Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast U kunt hieronder inloggen

Visvakantie Bestemmingen

U kunt bij ons niet rechtstreeks boeken, wél zoeken ! Zoek hier de visvakantie bestemming die bij u past. Naast bestemmingen en Landen treft u hier ook andere categorieen aan, zoals campings, betaalwateren en winkeliers.

Beoordeel ook zelf door met uw muis te klikken op het aantal sterren dat u de bestemming waard vindt. Staat uw favoriete bestemming er niet tussen tip ons dan en voeg UW bestemming toe door hier te klikken! Wij zullen deze zo snel mogelijk toevoegen aan de website.