Skip to main content

Villapark Weddermeer

Dit schitterende en complete familiepark is gelegen in het plaatsje Wedde, in het prachtige natuurgebied Westerwolde. vrijwel elke villa geeft een eigen visvlonder aan het visrijke water.

Ook Zelf visten we al enkele keren op dit prachtige park. Zowel vanaf de steigers bij de huisjes alsmede op het recreatiemeer is het prima vissen op karper. Op het meer werden al vissen tot hoog in de 30 pond gevangen.

Aangezien vrijwel elke villa een eigen visvlonder aan het visrijke water heeft, is Villapark Weddermeer uitstekend geschikt voor hengelsporters.

 

bron Youtube: Een filmpje van villapark het weddermeer


Het grote recreatiemeer, het Weddermeer, is omgeven door grote en schone zandstranden. Op het meer kunt u in de zomervakantie kneeboarden, tube varen en een ritje maken op de bananenboot en ook nachtvissen op karper.

Het hele jaar door kunt u gratis uw hengel uitslaan in de binnenwateren van het villapark, waar jaarlijks karper en voorn uit worden gezet. Het 12 hectare grote Weddermeer kent een grote verscheidenheid aan hengelsportmogelijkheden. Ontdek dit mooie familiepark in het onbekende deel van Nederland!

Bron: Youtube Nog een impressie van Villapark het Weddermeer

voor uw eigen villa aan het water, boekingen en direct meer informatie over villapark het weddemeer klik hier