Voordelig vakantie en vissen bij Landal Nazomer aktie

Momenteel biedt Landal hoge kortingen voor boekingen in de komende periode en de herfstvakantie. Daarvoor heeft Landal een paar speciale aktiepagina's gemaakt. Op een groot aantal Landal parken is het prima vissen. Bijvoorbeeld deze:  

Landal De Bloemert: Drenthe
Water: Parkwater in open verbinding met meer.
Alle huisjes direct aan het water. Het water op het park staat in open verbinding met het Zuidlaardermeer. In principe kun je hier allerlei soorten vis verwachten. Potentiele topstek van dit park is 4 persoonshuisje nummer 524 type 4B2 dit huisje ligt geisoleerd van de andere huisjes op de "kopstek" het dichtst bij het zuidlaardermeer. Voorkeurslocatie is te boeken online

Landal Nazomer

Geniet in september en oktober met korting tot 35%: https://www.landal.nl/aanbiedingen/nazomer De nazomer periode loopt van 31 augustus tot 12 oktober.

Herfstvakantie bij Landal

In de herfstvakantie is op onze parken van alles te doen voor jong en oud! De herfstvakantie biedt Landal een korting tot 35%: https://www.landal.nl/aanbiedingen/herfstvakantie De herfstvakantie loopt van 12 tot 26 oktober.

Vissen bij Landal in Denemarken

Voor de herfstvakantie in Denemarken is er een aparte pagina gemaakt : https://www.landal.nl/aanbiedingen/herfstvakantie-in-denemarken Voor deze parken geldt ook een korting tot 35% korting.

Waar kan ik vissen bij Landal?

Wij hebben een groot aantal Landal parken eens beter bekeken en de vismogelijkheden op een rijtje gezet. Wil je weten waar, en op welke parken van Landal je goed kunt vissen kijk dan eens HIER.