Artjeswiel
3.4/5 Waardering (126 beoordelingen)

Gelegen tussen Den Bosch en Nijmegen

Tussen Den Bosch en Nijmegen, vlak onder Ravenstein, ligt een prachtig stukje privé grond van bijna één hectare. Het land is omzoomd met mooie hoge bomen en daardoor waant u zich ook echt privé.
Het ligt aan de rand van een klein dorpje waardoor ook alle stadse geluiden ver weg zijn. Een oase van rust voor u alleen met alleen het geluid van de vogeltjes, de ruisende bomen en het springen van de karpers.

Het wiel zelf is ruim 7000m2 en doordat het overzichtelijk is geeft dit veel mogelijkheden voor ervaren, maar ook voor de minder ervaren visser. De diepte varieert van 1 tot wel 3,5 meter en vanwege de keurige accommodatie is het hier ook in de koudere periodes goed vertoeven.

De bodem bestaat uit zand plantaardig afval. Het karper bestand is goed te noemen. Naast enkele graskarpers zwemmen er ongeveer nog 80 spiegel- en schubkarpers rond tot een gewicht van ruim in de 45 pond.

Aan de rand van het wiel staat een keurige bungalow, geschikt voor 4 personen. De bungalow is voorzien van een volledig ingerichte keuken, magnetron, toilet, douche, tv en zitgedeelte. Verder staat er hier een 2 persoons bed. In het kleinere bijgebouw staan nog eens 2 enkele bedden, met een eigen toilet voorziening.

Door de openslaande deuren van de bungalow komt u op het terras alwaar uw rodpod kan staan. Het is dus prima te doen om vanuit de behuizing te vissen. Rond het meer staan meerdere steigertjes dus u kunt er ook voor kiezen om meerdere plekken aan te voeren en die dan af te vissen.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast