Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Big Game Ebro Vissen
3.4/5 Waardering (83 beoordelingen)

Meerval of Karpervissen op het stuwmeer van Caspe (Ebro) Dat kan met Big Game Ebro bij Nederlandse eigenaren de broer Richard en Karel.

Meerval of Karpervissen op het stuwmeer van Caspe (Ebro) u verblijft in een gezellige authentieke Spaanse hoeve omringt door Olijfbomen en ervaart buiten het vissen ook de echte Spaanse sfeer bij Nederlandse eigenaren de broer Richard en Karel.

U verblijft bij Big Game Ebro in een schitterende Spaanse vrij gelegen hoeve op 9 hectare grond omringt door fruit en olijfbomen en grenzend aan de Ebro rivier.

Verder beschikt Big Game Ebro over een prachtig geheel vrijstaand huis en ook deze is direct gelegen aan de Ebro rivier.

U bevind zich op 2km van het centrum van Caspe.

Deel deze bestemming

Reacties (2)

 • Iwan Nijkamp

  Iwan Nijkamp

  24 juni 2012 op 11:35 |
  Wie vangt in 2012 bij Big Game Ebro de grootste Meerval of Karper???
  De eerste prijs winnaars ( Meerval of Karper ) zal aan het einde van het seizoen bekend gemaakt worden op de website van Big Game Ebro deze eerste prijs winnaars zullen in 2013 een geheel verzorgde GRATIS week voor 2 personen winnen bij Big Game Ebro.

  antwoord

 • Leon

  Leon

  14 april 2012 op 10:55 |
  Pfoe het is maarliefst 1780 km rijden maar als ik het goed heb is vliegen op Barcelona en een auto huren een stuk goedkoper :)

  antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast