Carp Quarry
3.8/5 Waardering (36 beoordelingen)

Carp Quarry was tot 1938 een oude granietgroeve. anno 2014 is het een mooi betaalwater. 

U kunt deze bestemming alleen exclusief afhuren. Met exclusief bedoelen we, u heeft de beschikking met uw gezelschap van het water en het huis zonder dat er andere gasten aanwezig zijn.

Carp querry is gevestigd op het terrein wat tot 1938 dienst deed als graniet groeve en wordt gevoed door ondergrondse bronnen. aan de ene kant van het meer zijn de stekken, en aan de andere kant van het meer zijn de dertig meter hoge granietrotsen.

De rotsen zijn het jachtgebied van roofvogels, neem dus een verrekijker mee en als het even kan een camera met goede zoomlens. anaf de stekken kan je naar de overkant onder de bomen gooien bij de rotsen, dit zijn echte hot spots, het water is afsluitbaar middels een groot hek en de auto kan zowel bij het huis als bij het water geparkeerd worden.

Natuurlijk is nachtvissen toegestaan op dit zeer diepe meer, op sommige plekken is het water 15 meter diep! De huidige eigenaren hebben het meer in 2008 gekocht en er vissen (meest Spiegels) uitgezet tussen de 21 en 42 pond. Op dat moment zat het orginele bestand van wilde karpers er nog in, vandaag de dag zwemmen deze nog rond, er zitten een paar enorme exemplaren in die zich maar niet laten vangen.

Er zijn zes stekken gemaakt, waarvan er 1 stek een duostek is. Op loopafstand (een paar 100 meter) ligt het dorpje Saint Servaas alwaar een groentewinkeltje en een bar te vinden is. Op vijf autominuten ligt Callac met supermarkten, restaurants, slagers, bakkers en bars. Op woensdag is er markt in Callac.

Address

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast