Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

De Grote Wielen
3.9/5 Waardering (22 beoordelingen)

De Grote Wielen in Friesland is een groot bekend water in Friesland. Hier kunt u vanuit de boot op karper vissen.

De Grote Wielen in Friesland is een bekend water in Friesland met een mooi bestand aan karpers. Sommige karpers zijn hier gesetteld en sommige zijn op doortocht richting de Bonkevaart of Houtwielen. De waterkanten op De Grote Wielen zijn allemaal beschermd gebied waardoor de wateren alleen toegankelijk zijn per boot. Als u hier goed wilt karpervissen is dus een uitgerust boot een must!

Daarom word deze praktische boot aangeboden door de vissende Hollander. Hiermee is het mogelijk dat u naar een visstek word gevaren of dat u zelf op onderzoek uit gaat!

Omgeving van De Grote Wielen

Op korte afstand van Leeuwarden ligt een belangrijk vogelgebied dat bestaat uit meertjes, riet- en zeggenmoerassen, natte graslanden en twee eendenkooien. Er zijn zomerpolders met kruidenrijke hooilanden en bouwlandjes met akkeronkruiden. Ganzen, eenden en steltlopers pleisteren hier massaal, de graslanden zijn van groot belang voor weidevogels.

Visvergunningen de Grote Wielen

Wij bieden u de mogelijkheid om vanuit een boot te vissen, zelfs compleet voorzien van een hengelsport uitrusting. Maar de Grote Wielen valt onder de Nederlandse Vispas hierdoor zult u zelf de juiste vergunningen mee moeten nemen.

Standaard mag men met 2 hengels vissen. Het is mogelijk om dit uit te breiden naar 3 hengels per visser. Zo kunt u ook de speciale sticker opvragen om te mogen nachtvissen.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast