Lac de Chour
3.7/5 Waardering (15 beoordelingen)

Lac de Chour heeft een oppervlakte van 38 hectare met vissen tot 30 kilo+

Op zo'n 750km vanaf Breda ligt het mooie Lac de Chour, te midden van Frankrijk in het hart van Bourgondië. Het meer heeft een oppervlakte van 38 hectare en het totale complex is 52 hectare groot. In de zomermaanden worden er diverse watersporten beoefend, waardoor het er in de maanden Juli en Augustus druk kan zijn, maar in de maanden april t/m juni en september t/m november is het een waar karper walhala.

 

De Faciliteiten
Het grote clubhuis / restaurant is t/m september geopend en het sanitair is er prima verzorgd. Op het terras kunt u een maaltijd nuttigen met met een fantastisch uitzicht over het meer. In het clubhuis kunt u ook uw accu’s opladen. Er is een dagelijkse broodservice die op de stek bezorgd kan worden. Het domein word keurig en met trots verzorgd.

lac du chour1

De karpers
Lac de Chour is een schitterend meer waar elke visser zich kan vermaken, met een mooie natuur en schitterende vissen. Op het meer zwemmen opvallend lange schubkarpers van boven de meter welke gestaag doorgroeien velen hiervan zijn al boven de 20 kg bij een lengte van 1,10 mtr. Lac de Chour is geen running-water maar u kunt er met goed denkwerk en de juiste technieken zeer goede resultaten behalen.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast