Franse Karpers
4.0/5 Waardering (24 beoordelingen)

www.fansekarpers.nl is een site die in 2012 is ontstaan doordat de beheerder van de site jarenlang goede contacten in Frankrijk heeft. 

www.fansekarpers.nl is een site die in 2012 is ontstaan doordat de beheerder van de site jarenlang goede contacten in Frankrijk heeft. Op de site staat een assortiment Franse betaalwateren en een paar accommodaties aan de rivier de Lot. De focus ligt in eerste instantie op kleine watertjes die exclusief zijn af te huren, al dan niet met een accommodatie. Lees meer op: http://vakanties.aanbodpagina.nl/visvakanties-in-frankrijk#ixzz2XFH8f5Dw

We hebben er bewust voor gekozen om dit soort watertjes op deze site samen te voegen, omdat de reguliere karper reisaanbieders deze meestal links laten liggen. Terwijl dit vaak watertjes zijn die uitermate geschikt zijn om met het gezin te bezoeken. Natuurlijk zal het een heel eenzijdig aanbod worden wanneer de focus volledig op dit soort accommodaties gelegd zal worden, dus ook voor de wat grotere wateren bent u bij onze website ook aan het goede adres. Anno 2013 hebben we 19 bestemmingen, met of zonder accommodatie. De accommodatie kan verschillen van een blokhut tot een compleet ingericht vakantiehuis. Wij denken dat we voor nagenoeg iedereen die wel eens op een betaalwater vist of belangstelling heeft voor een betaalwater iets hebben. Kunnen wij echter niet aan uw wensen voldoen, dan zullen we dat eerlijk melden.

Address

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast