Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Bungalowpark Zadelsdorf
3.7/5 Waardering (53 beoordelingen)

Rustig gelegen aan een 228 ha groot stuwmeer en in een bosrijke omgeving ligt bungalowpark Zadelsdorf, 5 km ten westen van Zeulenroda.

Rustig gelegen aan een 228 ha groot stuwmeer en in een bosrijke omgeving ligt bungalowpark Zadelsdorf, 5 km ten westen van Zeulenroda. Een eenvoudig en autovrij park met prima faciliteiten. De bungalows zijn vrijstaand of geschakeld en kunnen onderling van elkaar verschillen.

In het stuwmeer kunt u vissen (met visvergunning, ter plaatse te verkrijgen).

Op ca. 7 km vindt u het subtropisch zwemparadijs Waikiki dat garant staat voor veel zwemplezier (gasten van bungalowpark Zadelsdorf ontvangen 10% korting), of bezoek met uw kinderen het Themapark Belantis met attracties voor jong en oud. Verder is er de lokale variant van Madurodam: Klein Vogtland, op 30 km ten zuidwesten van Zadelsdorf.  

De woningen in Bungalowpark Zadelsdorf hebben een individuele inrichting.

Vismogelijkheden

De Zeulenroda maakt deel uit van een groep waterreservoirs in het Thüringer leisteengebergte, die de levering van drinkwater voor de Oost-Thüringse regio verzorgt.
Zeulenroda is onstaan in 1975, de grootte van het meer is ongeveer 228 ha en de maximale waterdiepte is 30 meter.

Vissoorten

U kunt er vissen op snoek, baars zeer goed, goed baars, karper, zeelt, forel, paling, meerval, karper en veel witvis, geen brasem. 's nachts en boot vissen is verboden .

Deel deze bestemming

Reacties (1)

  • Iwan Nijkamp

    Iwan Nijkamp

    14 maart 2012 op 21:18 |
    Heb zojuist eens een beetje gegoogled op de Zeulenroda kijk eens naar het filmpje

    antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast