Camping Champ d’Eté
3.7/5 Waardering (17 beoordelingen)

Niet ver van Lyon, tussen de Saône en de Ain, camping met vismeer.

Niet ver van Lyon, tussen de Saône en de Ain vindt u Camping Champ d’Eté op loopafstand van het gezellige Pont-de-Vaux. Deze vakantieparkachtige camping is gunstig gelegen voor een tussenstop maar tevens prima voor een langer verblijf in een schitterende omgeving.

Op dit goed onderhouden vakantiepark is men erin geslaagd een evenwicht te scheppen tussen een prachtige, natuurlijke omgeving en een comfortabel vakantieoord.

Kinderen zullen zich uitstekend vermaken bij de waterglijbanen en het grote buitenzwembad of in het voor- en naseizoen geopende binnenzwembad.

Op het park zijn vele sportactiviteiten voor als u in uw vakantie lekker in beweging wilt blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld ponyrijden, volleyballen, tennissen, badmintonnen en voetballen. Na alle activiteiten kunt u in de sauna heerlijk tot rust komen. Er bevindt zich tevens een vismeer op 500 m afstand van de camping.

Op vakantie naar de Bourgogne met Vacanceselect!

De voorzieningen van Village de Vacances Champ d'Été
Op dit fijne park in de Bourgogne kunt u ander andere de volgende faciliteiten verwachten:

" Fitness en sauna
" Activiteitenprogramma
" Vismeer

Voor de kinderen is er sinds juli 2013 een nieuwe waterspeeltuin!

Uw verblijf op Village de Vacances Champ d'Été
De goed verzorgde chalets beschikken over een woonkamer, meerdere slaapkamers, keuken met onder andere een magnetron, badkamer en apart toilet. Uw privéterras is voorzien van tuinmeubilair en ligt door de veranda lekker in de schaduw.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast