Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Camping La Romiguière, Lac du Selve / lac de Maury
3.8/5 Waardering (12 beoordelingen)

Camping La Romiguière direct gelegen aan Lac du Selve / lac de Maury met grote snoeken en prachtige karpers.

Halverwege tussen Estaing en Laguiole, is de camping La Romiguière gelegen in een aangename omgeving op 600 meter hoogte met een directe toegang tot het meer van Selve. Een superlocatie voor (karper)vissers combineert de camping nautisch plezier en ontspanning.  

Vanuit de kwalitatieve slaapplaatsen op schaduwrijke plekken laat de 3-sterren camping het berglandschap van Montpeyroux goed tot zijn recht komen.

Voor uw plezier is er een mooi buitenzwembad met kinderbad en een kinderspeeltuin voorzien. De camping, met de labels 'Camping Qualité' en 'Qualité Tourisme', biedt een brede waaier aan watersporten: kanoën, snorkelen en waterfietsen. 

Lac de La Selve (ook wel Lac de Maury) staat bekend om zijn goed vismogelijkheden. Dit meer heeft een oppervlakte van 167 ha met een diepte soms meer dan 50 meter. Het is vooral gevoed door La Selve, de Selvette en Selvet ...

Er kan gevist worden op snoek, baars, forel, karper, baars en rivierkreeft. Nachtvissen is toegestaan.

Vissen is verboden tijdens het paaiseizoen van de snoekbaars. Dat is begin april tot begin juni aan het strand van de camping tot aan het uiteinde van Oustrac. Van 1 februari tot 30 april is het vissen op snoek niet toegestaan.

Uiteraard is het alleen toegestaan te vissen met een visvergunning. U kunt deze kaart bij de receptie van de Romiguiere kopen voor een dag, 15 dagen of voor het hele jaar

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast