Brionnais
3.3/5 Waardering (55 beoordelingen)

Brionnais is een betaalwater van 5,5 hectare met maximaal plek voor 10 vissers. Uw verblijf is een cottage.

Brionnais ligt in het hartje van het Bourgondische landschap, een water van hoog niveau, met zijn verschillende cottages waarin echt alles te vinden is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Visvakantie Brionnais Frankrijk karpervissen minder valide 15

Daarnaast het ideale water voor een familievakantie! De eigenaar, Jean Guy, laat niet meer dan 10 vissers toe op zijn water, waarvan eerst de cottages gevuld moeten zijn, maximaal 2 vissers per cottage. Er zijn 5 cottages, dus u kunt zelf wel nagaan dat de hengel druk reuze meevalt.

Deze locatie is erg mooi! U kunt hier ook goed kans maken om uw persoonlijke record te verbeteren, omdat hier zeer mooie vis in het water zit. Lac Brionnais geeft u ook de mogelijkheid om in één van de vijf cottages te overnachten voor een kleine meerprijs. Dit zijn zeer comfortabele hutten die direct aan het water staan. Buiten de twee vissers per cottage, mogen er natuurlijk wel gasten meegenomen worden.

Het Water
De oever is vlak en naast de chalets en daar is genoeg ruimte om uw bivvytent te plaatsen. Het water is niet erg diep. Ongeveer 90 cm tot 120 cm langs de kant, langzaam overgaand naar het iets diepere gedeelte van 1,5 m tot 180 cm naar het eind van de dam. Er loopt een kanaaltje midden door het water, wat natuurlijk wel interessant is om te proberen.

Grote Jongens
Dit meer heeft een bijzonder bezetting van karper van allerlei variaties. Het gemiddelde wordt dit jaar geschat op 24 pond+. Er is een goede populatie van 30 en 40+ vissen en het meer record is op het ogenblik 54 pond! Men denkt dat er nog groter jongens moeten zitten, maar die moeten nog gevangen worden. De karper is ontzettend mooi om te zien en is in uitstekende conditie. Er zijn verschillende volledige geschubde spiegelkarpers aanwezig en het zal dan ook niet verwonderlijk zijn, dat de spiegelkarper in dit meer domineert.

De Omgeving
In de omgeving van Brionnais zijn veel bezienswaardigheden die u kunt bekijken en u kunt proeven van het Bourgondische leven. U kunt hierover het beste overleggen met de eigenaar, Jean Guy. Hij kan u het fijne vertellen over zijn eigen omgeving en is op de hoogte van eventuele leuke activiteiten.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Partnership

Heeft u zelf een visbestemming, viswater, hengelsportzaak, verzorgt u boekingen voor wateren of bent u bijvoorbeeld aasleverancier? Dan kunt u partner worden van onze website.

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Nieuwe bestemmingen

 • Resort Boschmolenplas

  Resort Boschmolenplas

  3.4/5 Waardering (99 beoordelingen)

 • De Grote Geere

  De Grote Geere

  3.6/5 Waardering (100 beoordelingen)

 • Camping Koeksebelt

  Camping Koeksebelt

  3.6/5 Waardering (59 beoordelingen)

 • Tusken de Marren

  Tusken de Marren

  3.8/5 Waardering (138 beoordelingen)

 • Little Carpvalley

  Little Carpvalley

  3.7/5 Waardering (172 beoordelingen)

 • Vissen op Vakantiepark Beekse Bergen

  Vissen op Vakantiepark Beekse Bergen

  3.3/5 Waardering (26 beoordelingen)

 • Bungalowpark Zuiderzee

  Bungalowpark Zuiderzee

  3.4/5 Waardering (32 beoordelingen)

 • la victoire

  la victoire

  3.3/5 Waardering (75 beoordelingen)

Top bekeken bestemmingen

 • Vissen bij CenterParcs

  Vissen bij CenterParcs

  3.7/5 Waardering (82 beoordelingen)

 • Angling Escapes

  Angling Escapes

  3.6/5 Waardering (55 beoordelingen)

 • Arendshorst

  Arendshorst

  3.4/5 Waardering (300 beoordelingen)

 • Camping Bergumermeer

  Camping Bergumermeer

  3.6/5 Waardering (70 beoordelingen)

 • Vissen bij Vacanceselect

  Vissen bij Vacanceselect

  3.8/5 Waardering (49 beoordelingen)