Viscamping 't Mölke
3.5/5 Waardering (39 beoordelingen)

Camping direct gelegen aan het riviertje de Regge 

Vakantie aan het water

 In Twente, Overijssel direct aan het riviertje de regge, waar u uitstekend kunt vissen, ligt Camping 't Mölke.

Op Camping 't Mölke kunt u een chalet huren aan het water, een stacaravan huren aan het water of met eigen tent of toercaravan op een standaard kampeerplaats, comfort kampeerplaats of supercomfort kampeerplaats met eigen privé sanitair.

Vakantiepark MölkeMölke ligt direct aan het riviertje de Regge. Op de camping zelf is een vissteiger en langs de Regge zijn diverse visstekken. Tellingen in opdracht van het Waterschap, wijzen uit dat er minstens 22 soorten grotere vissen voorkomen in de Regge. Meest voor komende soorten zijn: Blankvoorn, kolblei, Baars, Riviergondel, Winde, Brasem, Paling, Ruisvoorn, Snoek en Karper. Dus voor een heerlijke visvakantie in Overijssel moet u bij Vakantiepark Mölke zijn!

Viswater in omgeving
Ook in de omgeving kun je prima vissen. Er zijn vele visvijvers op loop- en fietsafstand van de camping met prima visstekken. Ook zijn er op ongeveer 20 km afstand 2 schitterende forrelenkwekerijen. Ook kunt u een flusiterboot of kano huren om het viswater eens op een andere manier te verkennen.

Met het gezin op vakantie
Met het gezin op vakantie naar een camping met viswater? Dat kan. Er is ook veel meer te doen en te beleven: Er is een verwarmd overdekt zwembad, binnenspeeltuin, airtrampoline, fluisterboten verhuur & kanoverhuur. Tijdens de schoolvakanties is er een recreatieteam actief. Zij organiseren veel activiteiten, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Kijk op onze kids pagina om het huidige animatieprogramma te bekijken.

Visbenodigdheden en vismateriaal

Visvoer en andere eerste benodigdheden worden verkocht in de winkelcorner.

 

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast