Skip to main content

De Grote Geere
3.5/5 Waardering (114 beoordelingen)

Boerderij de Grote Geere, vlakbij Veerse meer, Strand, Oosterschelde en Westerschelde.

Perfecte uitvalsbasis voor Zeevissers

Aan de rand van Oostkapelle ligt De Grote Geere. Het is de perfecte uitvalsbasis voor zeevissers en forelvissers want voor de zeevissers vallen een aantal verschillende topstekken makkelijk binnen de 10 kilometer. Zowel Oosterschelde als Westerschelde zijn snel bereikbaar. Neeltje Jans, zomers een topstek voor geep, makreel en andere zomergasten is slechts 20 minuten rijden met de auto. De stranden van Domburg, Westkapelle en de Banjaard zijn nog dichter bij. En voor de vliegvissers ligt het Veerse Meer op 10 minuten rijden.

Boerderij De Grote Geere is een monumentale schuur die sinds 1670 diverse veranderingen heeft ondergaan. Op basis van oorspronkelijke tekeningen zijn vakantieappartementen en vakantiewoning gebouwd op een duurzame wijze. In deze voormalige boerderij zijn acht vakantieappartementen en een vakantiewoning gerealiseerd.

De woningen zijn luxe en comfortabel en zijn ingericht met antibacteriële materialen. De verschillende type vakantieappartementen bieden plaats aan 3 tot 6 personen en beschikken allen over een terras met tuinmeubilair. De vakantiewoning biedt plaats aan 8 personen. Het 6-persoons vakantieappartement is dankzij enkele aanpassingen tevens geschikt voor mindervaliden.

Contact

Deel deze bestemming