Hilton Dalaman
3.9/5 Waardering (16 beoordelingen)

Hilton Dalaman in Sarigerme. Het 5 sterren hotel ligt aan de Dalaman rivier waar je uitstekend op harders kunt vissen. Vanaf het strand aan de andere kant van het hotel kun je mooi met kleine plugjes en stukjes kip vissen

Hilton Dalaman in Sarigerme. Het 5 sterren hotel ligt aan de Dalaman rivier waar je uitstekend op harders kunt vissen. Vanaf het strand aan de andere kant van het hotel kun je mooi met kleine plugjes en stukjes kip vissen.

Als je de mogelijkheid krijgt om met gepelde garnalen te vissen vergroot je je kansen. Gevist op een zijlijntje met een 3 grams loodje bleek dit een killer voor met name de wat grotere zeebrasems. Vooral op licht materiaal geven deze visjes mooie sport ! lees hier meer over het vissen in Turkije

Zeebaars / Levrik

Onder het kleine piertje bij het privestrand van het hotel liggen behoorlijke zeebaarzen tussen de palen. De eerste keer dat we gingen snorkelen wisten we niet hoe snel we de hengels uit de hotelkamer moesten halen. Het vangen bleek echter een heel ander verhaal. Door het kraakheldere water, niet genoeg zeebaars ervaring en net de verkeerde materialen wisten we in ieder geval geen zeebaars te vangen Ze zitten er echter zeker!!

Hilton Dalaman boeken? klik hier

 

Deel deze bestemming

Reacties (1)

  • Bert

    Bert

    17 mei 2012 op 11:16 |
    Top hotel, goede bediening superstrak hotel en je kon er inderdaad leuk vissen. Veel kleinere harders gevangen. Af en toe sprongen er ook vissen die wel een meter uit het water kwamen. Weet iemand misschien wat voor soort dit is ?

    antwoord

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast