de Loppiner See
3.4/5 Waardering (112 beoordelingen)

Karpermeer van 87 hectare met prachtige mogelijkheden

 Grote karpers zijn de droom van veel karpervissers, de jacht en kans op een grote karper maken het karpervissen een onvergetelijke ervaring. In de wateren van Müritzfischer zwemmen veel en zeer grote karpers, helaas, is het niet makkelijk omdat veel van de meren vrijwel onbereikbaar zijn vanaf de kant.

Der Loppiner See van 87 hecare, op 734 kilometer rijden van breda is uitsluitend bestemd is voor karpervissers. Een prachtig meer met grote karpers en een beperkt aantal stekken om ervoor te zorgen dat elke gast een goede kans maakt. Loppiner See is een natuurlijk water.

In overleg met de lokale boeren die het land rond het meer bebouwen, hebben we een aantal bijzondere plekken die succes en fantastische rust te garanderen voor u geselecteerd. Helaas zijn de honden niet toegestaan, omdat de visplekken vaak gelegen zijn in de buurt van weilanden.

Sommige stekken kunnen alleen worden bereikt per boot. Parkeerplaatsen voor de auto's zijn beschikbaar in de buurt van de bootsteiger van Jugendwaldheim in LOPPIN en op enkele uitgelezen plekken rond het meer.

Natuurlijk bieden we ook een professionele diepte kaart voor een eerste overzicht van de beste visstekken. Wanneer u een weekkaart koopt, is er de dieptekaart gratis!

De Loppiner See, het meer

het meer is omgeven door dichte rietvelden en heeft een lengte van ongeveer 2 km van noord naar zuid op zijn breedste punt is het meer ongeveer 700 meter. In het noordelijke deel van het meer is er een uitgestrekt gebied met ondiep water. Naar het midden toe is het als snel veel steiler en dicht bij de kant zijn er plekken met een diepte van ongeveer 8 meter.

Interessant is ook het zuidelijke deel van het meer, met het verbindingskanaal naar het Jabelschen meer.

 

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast