Skip to main content

Waterrijk Oesterdam
3.5/5 Waardering (115 beoordelingen)

Waterrijk Oesterdam is een luxe villapark aan het water in Tholen, Zeeland. Het park ligt midden in Nationaal Par de Oosterschelde en biedt zowel de zeevissers als de zoetwatervissers een uitstekende uitvalsbasis voor een mooie visvakantie. Aan water, natuur, rust en ruimte is geen gebrek op dit luxe vakantiepark. Waterrijk Oesterdam beschikt over unieke watervilla’s en luxe hotelappartementen.

Letterlijk tref je aan de ene kant van de oesterdam het zoommeer en aan de andere kant van de dijk de Oosterschelde. 

Zoetwatervissen

Het Zoommeer en het in verbinding staande Schelde-Rijnkanaal vormen samen ruim 1600 hectare viswater. Het Zoommeer kent een uitstekende visstand, een mix van witvis zoals karper, grote brasems en voorn en roofvis waaronder snoek, snoekbaars en baars. Een eigen visboot is hier ideaal. 

Vissen op de Oosterschelde

Op de Oosterschelde kun je vissen vanaf de kant maar ook vanaf de boot. Vissoorten die je hier kunt verwachten zijn paling, tong, bot, schar, schol, wijting en steenbolk. In de zomermaanden is er kans op zeebaars, geep en makreel.

  • Villa’s aan het water met aanlegsteiger;
  • Luxe villa’s met wellness faciliteiten;
  • Uitstekende vismogelijkheden;
  • Veel watersportmogelijkheden;
  • Jachthaven met trailerhelling en stalling;

De vakantiehuizen (Oesterdam Lounge, Oesterdam villa en Boon villa) zijn geschikt voor 4 tot 16 personen. Bij de Oesterdam villa kan ook gekozen worden voor een wellness variant met sauna, jacuzzi en/of sunshower. De villa’s zijn modern ingericht, bieden stuk voor een stuk een prachtig uitzicht op het water en zijn van alle gemakken voorzien.

 

Watersportliefhebbers halen hun hart op door de vele mogelijkheden, zoals suppen, zeilen, duiken, zwemmen en vissen. Een boot huren of een eigen boot meenemen behoort ook tot de opties. De boot kan aangelegd worden bij de villa’s, maar ook in jachthaven Marina Oesterdam waar een moderne trailerhelling te vinden is. De jachthaven biedt ook een binnen- en buitenstalling voor boten.

Deel deze bestemming