Etang Baville
3.6/5 Waardering (72 beoordelingen)

Etang Baville 15 hectare, Goede voorzieningen, mooie stekken, prachtige vissen en de korte reistijd maken van Etang Baville een populaire bestemming.

Etang Baville 15 hectare, Goede voorzieningen, mooie stekken, prachtige vissen en de korte reistijd maken van Etang Baville een populaire bestemming.

Baville Visvakantie Frankrijk Vistrip 9

Het Meer
Het meer heeft een gemiddelde diepte van 2,4 meter en is 15 hectare groot. Door de afwezigheid van kreeftjes en kleine meervalletjes bied het een zorgeloze visserij. De bodem is een mengeling van klei en gravel en her en der wat grotere kiezels.

Alle stekken zijn ruim opgezet en u kunt de auto recht achter de stek parkeren. De stekken 1 tot en met 11 zijn enkele stekken en de stekken 12 tot en met 14 zijn twee persoonsstekken. Het meer straalt het uit om met passie te jagen op vis... Beginnende tot zeer ervaren karpervissers moeten hier hun hart kunnen ophalen!

Het terrein is omgeven met een afrastering en twee toegangspoorten. Een absolute topper in ons pakket en we zijn er zeker van dat velen dat zullen beamen wanneer men er eenmaal een keer gevist heeft. De combinatie van omvang van het meer, de te rijden afstand, de faciliteiten en natuurlijk het belangrijkste… de schitterende vissen, maakt dit water een speciale bestemming. Een absolute aanrader.

De Visbezetting
De vissen op Baville zijn schitterend zwaar beschubde spiegels, grote schub- en mooie lederkarpers. In 2012 is er nog een grote uitzetting geweest door een geregistreerde viskweker. Het gemiddelde bestand zit op een gewicht van ongeveer 15 kg met 16 vissen boven de 20 kg. De top zit op ongeveer 26 kg voor de zwaarste spiegelkarper en 24,5 kg voor de zwaarste schubkarper. Het bestand van vissen boven de 15 kilo is groot te noemen.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast