Chalet aan Twentekanaal
3.4/5 Waardering (8 beoordelingen)

Ruim Chalet, direct gelegen aan het Twentekanaal in de zwaaikom tussen Hengelo en Enschede

Een Chalet, direct gelegen aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede.

De Chalet
De chalet is zeer ruim van afmeting, 10 meter lang bij 4 meter breed. De woonkamer is voorzien van 2 zitbanken, een stoel en een salontafel. Tevens vindt u hier de radio-cd speler, de dvd-speler en een televisie met satellietontvanger.

De keuken is voorzien van een gasfornuis, magnetron, koelkast, vriezer, koffiezetapparaat en allerlei potten en pannen. De chalet is volledig voor u ingericht. Achterin het chalet vindt u de slaapkamer met een tweepersoonsbed en inbouwkast. De badkamer is voorzien van wc, douche en ligbad. Wel moet u uw eigen handdoeken, theedoeken en bedlinnen meenemen.

Op de voorplaats aan het kanaal is plaats voor 2 vissers. Wij adviseren u een rodpod mee te nemen i.v.m. tegels als ondergrond.

De Camping
Camping 'De Zwaaikom' ligt aan het Twentekanaal tussen Hengelo en Enschede. De camping beschikt over een zwembad, een speeltuin, een jeu-de-boules baan en een volleybalveld. De omgeving biedt uitstekende mogelijkheden voor mooie fietsroutes en wandeltochten. Op vijf minuten van de camping ligt het recreatiepark 'De Waarbeek'.

Kortom de chalet is een uitkomst voor de visser die iets meer luxe wenst.

Het Twentekanaal
Wie kent het Twentekanaal nu niet? Hier werd geschiedenis geschreven in de karper historie. Hier werden in Nederland toen der tijd de zwaarste karpers gevangen. En nu nog komen er regelmatig meldingen van zware karpers, gevangen aan het Twentekanaal. Daarop hebben wij een luxe chalet gereserveerd op Camping 'De Zwaaikom'. De chalet ligt direct aan het water en u kunt dus ook vanuit uw chalet vissen.

Op dit deel van het kanaal worden regelmatig diverse twintigers en zelfs zware dertigers gevangen. Veelal zijn dit schubkarpers, maar ook spiegelkarpers en zelfs rijenkarpers zijn hier al vanuit het chalet gevangen. Vooral in het voorjaar tot begin juni en in het najaar, vanaf september tot november, maakt u de meeste kans. Ook als witvisser met de vaste stok of met de feederhengel, kunt u zich uitleven.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast