Skip to main content

Pescalis, La maison du Lac

 

Ontdek het grootste internationale natuur- en viscentrum van Europa!, PESCALIS. De hotelaccommodatie Les Maisons du Lac bestaat uit huisjes die zijn verdeeld over het hele domein. bekijk voor een betere indruk ook eens het filmpje dat we vonden..

Pescalis is met meer dan 100 hectaren gespecialiseerde visvijvers een waar paradijs voor vissers. Het ligt in Moncoutant, in het departement Les Deux Sèvres, midden in een beschermd natuurgebied, tussen bossen en een coulisselandschap.

Het internationale viscentrum ligt dichtbij bekende toeristische plekjes, zoals het avonturenpark Puy du Fou (35 minuten), het Futuroscope van Poitiers (1 uur), het Marais Poitevin oftewel Groen Venetië (40 minuten), La Rochelle (1 uur en 15 min.) en de kastelen langs de Loire (2 uur). Zo kunt u dus uw passie combineren met het ontdekken van het Franse erfgoed.

Uw accomodatie: Appartement 4 pers. (40 m²) gelegen op de 1ste verdieping of op de begane grond van het huis (gelijkvloerse verdieping met terras 40 m²). Te uwer beschikking: visserslokaal van 7 tot 10 m² (1 voor 2 huizen) met 1 lavabo, werkvlak, 1 kleine koelkast.

meer informatie over pescalis en prijzen

Hierbij ook een filmpje dat we op youtube vonden, het betreft een karpersessie op pescalis.