Skip to main content

Resort de Arendshorst aan de Vecht in Ommen

Resort de Arendshorst te Ommen en pal aan de vecht is een superlocatie voor de vissende vakantiegangers. Prachtig en ruim gesitueerd en begrensd door landerijen en water. Een bijzondere plek om te kamperen, te genieten van het mooie uitzicht en vooral om te ontspannen.

 

 

Niets is mooier voor een echte visser dan te kunnen vissen vanuit een riante bungalow direct aan de Vecht of direct vanaf de camping. Dit alles is mogelijk op Resort de Arendshorst.

 

U heeft keuze uit verschillende typen bungavans, prachtig gelegen met uitzicht over de Vecht. Ideaal voor mensen met een passie voor vissen. In de rivier de Vecht leven rond de 40 vissoorten waaronder: brasem, karper, paling en snoek.

Ook is het mogelijk een kampeerplaats te huren op Resort de Arendshorst en direct vanaf de camping uw hengel uit te gooien.

Tent of Vouwwagen

 

U heeft op RESORT de Arendshorst echt de ruimte. Eventueel met 4A-electra. Centrale watertappunten. Ook autovrij kamperen op de E-plaatsen. Of kamperen met 10A-electra en eigen watertappunt en afvalwaterstortput kan op de H-plaatsen. De meeste tent-kampeerders kiezen meestal voor het veld met D, C, F en G-nummers. Met name gezinnen met jonge kinderen kiezen voor een plaats in de buurt van het Speelkasteel en/of peuter- en kleuterbad.

Caravan of Camper

 

Caravans en/of campers kiezen meestal voor een plaats met 4A of 10A groene stroom. Eventueel met eigen watertappunt en afvalwateraansluiting, aangeduid met H. Elke standplaats is bijzonder ruim en er is altijd wel plaats voor een extra slaaptentje. Ook zijn er voor caravans autovrije plaatsen, aangeduid met E. Met name jonge gezinnen kiezen voor een plaats in de buurt van het Speelkasteel en peuter- en kleuterbad. De veldplaatsen hebben de letters A,B,C en F.
 

Een luxe chalet: Bungavan

Op zeer royale kavels staat de Bungavan: een zeer comfortabele chalet met aparte slaapkamers, woonkamer, keuken en badkamer. Tijdens het gehele seizoen beschikbaar voor de verhuur tijdens een midweek, weekend of week. Ook kunt u de trotse bezitter worden van zo'n chalet. Klik dan hier op www.bungavan.nl
 

meer informatie (en foto's) over resort de arendshorst vind u uiteraard op de eigen website

www.resort-de-arendshorst.nl