Skip to main content

Der Bärensee
3.5/5 Waardering (259 beoordelingen)

Vissen in een wildreservaat op een meer van 5,5 hectare

 Vissen in een wildreservaat op een meer van 5,5 hectare met dieptes van 0,5 tot 4 meter diep. Op der Bärensee zwemmen dikke spiegelkarpers met toppers ruim boven de 20 kilo en steuren tot 34 kilo. 

Het meer is 100 jaar geleden ontstaan en is een onderdeel van de grote wildparken Rheinboellen en dus volledig omheind en beveiligd tegen toegang door onbevoegden.

Tijdens uw verblijf zijn de vissers afgeschermd van de bezoekers van het park. De stekken zijn gelegen op een klein schiereiland dat wordt gescheiden door een hek en een brug van de bezoekers route. Vissen in het park, direct naast de bruine beer, de edelherten en damherten.Op het terrein is er een vissershut met vaste bedden voor twee personen, evenals een lounge met een zithoek voor zes personen en een overdekte zithoek. Elektriciteit en water zijn niet beschikbaar in het huisje. Het ligt ongeveer vijf meter van het water. Voorkant van het huisje zijn er twee grote pontons, waarvan moet worden gevist. Met een roeiboot zijn alle stekken op het meer bereikbaar.

De toiletten bevinden zich in de 50 meter bij de ingang van het park en op 300 meter van de kiosk. Bij kunt dit kiosk zijn overleg met de exploitant ook water te krijgen en er is de mogelijkheid om van uitgebreide culinaire mogelijkheden gebruik van te maken.

In tegenstelling tot andere commerciële karper wateren mogen hier maar twee karpervissers tegelijkertijd op het meer vissen, dit om overbevissing te voorkomen. U vist er dus exclusief!
Het meer kan exclusief gereserveerd worden voor een periode van een week. Het seizoen begint in het laatste weekeinde van maart en eindigt medio november.

Een GRP roeiboot beschikbaar. Elektromotor en sonar worden gebruikt. Ook het ujitvaren van markers, en voeren vanuit de boot is toegestaan. Bait Boats en eigen boten zijn verboden.

 

Deel deze bestemming