Skip to main content

Camping de Watermolen
3.4/5 Waardering (56 beoordelingen)

Camping de watermolen ligt op de grens van Groningen en Friesland, waar u kunt fietsen, wandelen én vissen!

 

Op Camping de Watermolen bevinden zich twee visrijke meren. De eerste is bij het recreatiemeer. Aan de westkant bevindt zich het visgedeelte, waar snoeken, karpers en vorentjes zitten. Hier kan je de hele dag door vissen, zelfs zonder vispas. Doordat het een uitgegraven meer is, zit er weinig begroeiing in, en is het erg makkelijk vissen.

camping de watermolen

Naast dit vismeer kan er eventueel ook in de Pingo(ruïne) een hengel uitgezet worden. Dit meer stamt uit de laatste laatste IJstijd; de ijskap is gesmolten en het restant wat over is gebleven is dit natuurlijke meer.
Er staan drie Waterchalets aan het water, met een terras waar vanaf gevist kan worden met een hoge waterstand. In de zomer kan het door de lagere waterstand en de natuurlijke begroeiing in dit meer soms best een uitdaging zijn om hier te vissen en adviseren we om uit te wijken naar het andere meer.

Beide meren zitten vol met karpers en snoeken en de visliefhebber kan zichzelf uren vermaken met de hengel.

Voor gasten van de camping is het vissen in het vismeer of in de Pingo gratis. Wanneer u voor een dagje wilt komen, dan betaalt u €1,50. U kunt een kaartje hiervoor halen bij de receptie/bistro.

 

Contact

Deel deze bestemming